SERVICII

Servicii Bella Casa

Departament proiecte / arhitecti / design interior / constructori

Daca aveti un proiect sau sunteti arhitect sau constructor, veniti la noi cu lucrarile dvs. Pe langa experienta de 14 ani in domeniu, la noi veti beneficia si de livrarea pe loc din stoc a produselor, de discounturi speciale, comision de consultanta, etc.

Comert

Principalele categorii de produse pe care le comercializam sunt: usi interior Classen Bella Casa, parchet laminat, gresie, faianta, cazi baie, cazi hidromasaj, cabine dus, cabine hidromasaj, mobilier baie, manere usi, usi metalice. Produsele noastre indeplinesc standardele ISO 9001 si ISO 14001.

Consultanta

Pentru ca impactul pe care usile, parchetul laminat sau placile ceramice il au in aspectul general al unei case este destul de mare, decizia alegerii unui produs este de multe ori dificila. Dificultati in luarea unei decizii pot aparea in ceea ce priveste dimensiunea placii ceramice potrivite pentru un anumit spatiu, culoarea de parchet care sa fie asociata unui model sau unei culori de usa, spatiul disponibil si designul baii dumneavoastra in care trebuie sa integrati o cada sau o cabina de dus. Pentru a veni in ajutorul dumnevoastra, va punem la dispozitie consultanta in alegerea produselor, inainte si dupa cumparare, in gasirea celor mai indicate solutii constructive, tehnice, de utilitate si de design pentru dumneavoastra. 
Este un serviciu oferit gratuit.

Montaj

De asemenea, recomandam ca produsele noastre sa fie montate de catre montatorii agreati de noi. Acestia sunt specializati fiind instruiti in fabricile furnizorilor nostri, cunosc foarte bine produsele si caracteristicile acestora. In acest mod va asigurati ca nu veti avea probleme dupa achizitionarea produselor, iar acestea isi vor gasi locul potrivit in casa dumneavoastra.